Gratis verzending in NL Supersnelle levering Veilige betaling 30 dagen bedenktijd
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thulia Babyshop met Wieg Huren naar de zwangere zaterdag!

Met Thulia Babyshop staan we geregeld op leuke kraammarkten en zo ook aankomende zaterdag op de Zwangere Zaterdag in het WKZ, te Utrecht. Maar dit keer niet alleen; dit keer zullen we er samen met onze vrienden van WiegHuren staan. 

Als je zwanger bent wil je natuurlijk graag weten hoe alles in zijn werk gaat als je uiteindelijk gaat bevallen. In alle Nederlandse ziekenhuizen worden daarom interessante informatie dagen georganiseerd. Op deze dagen wordt er bijvoorbeeld een presentatie gegeven met praktische informatie over de bevalling, krijg je de mogelijkheid om een bevalkamer te zien en zijn er in sommige ziekenhuizen ook kraammarkten georganiseerd. Op deze markten kun je informatie krijgen over lokale kinderopvang, oriënteren op kraamzorg bij jou in de buurt én kun je snuffelen tussen de kraampjes met de leukste producten voor jouw baby. 

Sommige ondernemers of organisaties kom je vaker tegen tijdens kraammarkten, zoals wij vaak Susanne van WiegHuren tegenkomen. Altijd gezellig om even bij te kletsen en hebben tijdens de vorige kraammarkt iets leuks bedacht. Aanstaande zaterdag, 1 juni, gaan wij gezellig samen naar de Zwangere Zaterdag in het WKZ, te Utrecht! Je zult hier dus bij één kraam terecht kunnen voor de leukste en handigste babyproducten en worden geïnformeerd over het super slimme concept van WiegHuren (check hun concept direct op www.wieghuren.nl). 

Wieg Huren heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een uitgebreid assoritment wiegjes te huur die jij kunt gebruiken tijdens de kraamtijd. Waarom zou je een wieg willen huren? De wiegjes zijn vaak erg duur in aanschaf en je kindje ligt er maar voor korte tijd in. Wieg Huren heeft daarnaast een onwijs uitgebreid assortiment met verschillende soorten wiegjes, zoals co-sleepers, houten wiegjes en tweeling wiegjes
Maar ook kun je bij Wieg Huren terecht voor bijvoorbeeld het huren van een bevallingsbad. Bevallen in bad wint enorm aan populariteit, omdat het een heel rustige manier van bevallen is. 
Kortom, echt de moeite waard om eens op de site van Wieg Huren te kijken en natuurlijk te volgen via Facebook en Instagram! Daar blijf je direct op de hoogte van alle nieuwtjes en acties :).

Aankomende zaterdag vindt je ons dus samen op de Zwangere Zaterdag in het WKZ. Zien we jullie daar? 
Toegang is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Meer informatie vindt je op de site van het WKZ.

Tot zaterdag!

  Pascal Kuijper     27-05-2019 20:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Thulia Babyshop

Maakt het leven van (aanstaande) ouders gemakkelijker!


Bij Thulia Babyshop kun je terecht voor een verrassend assortiment aan producten die het leven van ouders makkelijker en fijner maakt! Dit alles met topservice, altijd gratis verzending, supersnelle levering en duidelijke communicatie.

Contact informatie

Thulia Babyshop
Kievitlaan 12 
3871HD Hoevelaken
+31683548784
info@thulia.nl
 

KvK nummer: 69823456
B.T.W. nummer: NL001756093B28

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Om jouw shopplezier te optimaliseren maakt deze website gebruikt van cookies. We slaan nooit persoonlijke gegevens op.