Gratis verzending in NL Supersnelle levering Veilige betaling 30 dagen bedenktijd
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Een speciaal welkom op de blogsite van Thulia Babyshop!


Wat leuk dat je hier een kijkje neemt. Welkom op onze blog pagina. Hier zullen wij geregeld leuke verhalen en interessante weetjes posten, zodat je altijd op de hoogte bent van alles wat er in de babywereld speelt.

Ons eerste blogpost zal informatie bevatten over onze webshop en het ontstaan ervan. Wij wensen je heel veel winkelplezier toe in onze webshop en horen natuurlijk graag van je hoe jouw winkelbeleving is.

Het assortiment.
Bij ons kun je terecht voor het leukste en meest verrassende assortiment aan baby- en kinderproducten. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld om alle (aanstaande) ouders de mooiste, leukste en handigste producten voor te zetten. 
Ons assortiment wordt alsmaar verder uitgebreid om het winkelplezier in onze webshop verder te vergroten. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Bezoek dan geregeld onze website, Like onze Facebook/Instagram en je blijft overal van op de hoogte!

Het idee.
Alles begint altijd met een goed idee.
Onze drijfveer om te beginnen met Thulia Babyshop is een hele simpele, namelijk dat wij zelf ook ouders zijn van twee prachtige kinderen. In de hectische tijd van het in verwachting zijn van een kind, het krijgen van een kind en het hébben van een kind zul je merken dat er heel veel op je afkomt en dat je terecht komt in de wondere wereld van alle producten die verkrijgbaar zijn op babygebied. Wij hebben dat zelf allemaal mee mogen maken en kwamen er langzaamaan achter dat er zoveel dingen waren die vele malen makkelijker konden. Zóveel producten die wij eerder niet kenden of beter gezegd nooit hebben kunnen vinden in de grote babyjungle. Dat vonden wij zo zonde en daar is het idee voor Thulia Babyshop geboren. 

Met Thulia Babyshop bieden wij daarom alle ouders en ouders-to-be een assortiment aan producten die multi-functioneel, handig en praktisch zijn. Dat onze producten ook nog eens hip, trendy en stijlvol eruit zien is uiteraard mooi meegenomen. 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast worden van onze producten als dat wij dit zelf zijn en we ontvangen heel graag jullie reacties in ons gastenboek.

 

Onmisbare tips bij reizen met kinderen

  Pascal     21-07-2019     Reacties (0)

Onmisbare tips bij reizen met kinderen Eindelijk zomervakantie! Wil jij mooie reizen met jullie baby blijven maken, maar denk je dat vliegreizen er de komende 10 jaar niet meer inzit? Lees dan snel dit blog. We geven je praktische tips en informatie, waarmee je met plezier weer het vliegtuig pakt naar die mooie bestemming! Wellicht heb jij al plannen om er lekker op uit te gaan of misschien zit je te twijfelen waar je heen moet gaan met jullie nieuwste gezinslid. De meeste mensen skippen de vliegreizen, omdat gedacht wordt dat dit niet meer mogelijk is met de kleine erbij of dat het een hoop gedoe is. Uiteraard is het minder makkelijk dan voorheen, maar laten we eerlijk zijn: dat geldt voor zo ongeveer alle dingen J . In dit blog geven we je graag enkele praktische tips én een overzicht van de handigste producten die beschikbaar zijn, waarmee reizen met...

Lees meer

Thulia Babyshop met Wieg Huren naar de zwangere zaterdag!

  Pascal Kuijper     27-05-2019     Reacties (0)

Thulia Babyshop met Wieg Huren naar de zwangere zaterdag! Met Thulia Babyshop staan we geregeld op leuke kraammarkten en zo ook aankomende zaterdag op de Zwangere Zaterdag in het WKZ, te Utrecht. Maar dit keer niet alleen; dit keer zullen we er samen met onze vrienden van WiegHuren staan.  Als je zwanger bent wil je natuurlijk graag weten hoe alles in zijn werk gaat als je uiteindelijk gaat bevallen. In alle Nederlandse ziekenhuizen worden daarom interessante informatie dagen georganiseerd. Op deze dagen wordt er bijvoorbeeld een presentatie gegeven met praktische informatie over de bevalling, krijg je de mogelijkheid om een bevalkamer te zien en zijn er in sommige ziekenhuizen ook kraammarkten georganiseerd. Op deze markten kun je informatie krijgen over lokale kinderopvang, oriënteren op kraamzorg bij jou in de buurt én kun je snuffelen tussen de kraampjes met de...

Lees meer

Moederdag; Alle weetjes bij elkaar

  Pascal Kuijper     05-05-2019     Reacties (0)

Moederdag; Alle weetjes bij elkaar Het is bijna Moederdag. Zoals elk jaar valt Moederdag op de tweede zondag in mei en dit jaar hebben we dus 12 mei met z’n allen rood omcirkeld. Maar wát vieren we nu precies en hoe is het ontstaan? En hoe maak jij de dag van jóuw moeder onvergetelijk?   De geschiedenis van Moederdag vinden we niet in Nederland of Europa. Nee, we moeten de zee over naar de Verenigde Staten. In 1914 werd Moederdag daar uitgeroepen tot officiële feestdag, maar de originele Moederdag begint nog eerder. Anna Jarvis, een alleenstaande lerares uit Philadelphia, had een diepe bewondering voor haar moeder en de algemene rol die moeders speelden in de maatschappij. Haar moeder stierf op de eerste zondag in 1905 en ze wilde de jaren hierna haar moeder eren. Dit deed zij dan ook door het jaar na haar overlijden...

Lees meer

TOG waarden; Wat zegt het nu precies?

  Pascal Kuijper     28-04-2019     Reacties (0)

TOG waarden; Wat zegt het nu precies? Hoe dik pak je jouw kindje nu precies in voor het slapen gaan? Is het slaapzakje niet te dun? Of te dik? Gebruik je een dekentje? Allemaal vragen waar je in dit blog een antwoord op krijg.   Een goede nachtrust is super belangrijk voor je baby om zich goed te ontwikkelen. De ideale temperatuur in de babykamer ligt tussen de 16 en 20 graden celsius. Tegenwoordig is deze temperatuur van de kinderkamer gemakkelijk af te lezen van de babyfoon, omdat de meeste babyfoons een ingebouwde temperatuur meter hebben. Maar hoe bepaal je nu voordat je kindje gaat slapen hoe je hem of haar instopt? Voor een goede regulering van de lichaamstemperatuur is het aan te raden om bij het instoppen gebruik te maken van laagjes. Doe je kindje eerst in een slaapzakje , leg hem onder een lakentje en eventueel een extra dekentje . Door...

Lees meer

Thulia Babyshop

Maakt het leven van (aanstaande) ouders gemakkelijker!


Bij Thulia Babyshop kun je terecht voor een verrassend assortiment aan producten die het leven van ouders makkelijker en fijner maakt! Dit alles met topservice, altijd gratis verzending, supersnelle levering en duidelijke communicatie.

Contact informatie

Thulia Babyshop
Kievitlaan 12 
3871HD Hoevelaken
06-53327432
info@thulia.nl
 

KvK nummer: 69823456
B.T.W. nummer: NL149575749B01

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Om jouw shopplezier te optimaliseren maakt deze website gebruikt van cookies. We slaan nooit persoonlijke gegevens op.