Gratis verzending in NL Supersnelle levering Veilige betaling 30 dagen bedenktijd
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Een speciaal welkom op de blogsite van Thulia Babyshop!


Wat leuk dat je hier een kijkje neemt. Welkom op onze blog pagina. Hier zullen wij geregeld leuke verhalen en interessante weetjes posten, zodat je altijd op de hoogte bent van alles wat er in de babywereld speelt.

Ons eerste blogpost zal informatie bevatten over onze webshop en het ontstaan ervan. Wij wensen je heel veel winkelplezier toe in onze webshop en horen natuurlijk graag van je hoe jouw winkelbeleving is.

Het assortiment.
Bij ons kun je terecht voor het leukste en meest verrassende assortiment aan baby- en kinderproducten. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld om alle (aanstaande) ouders de mooiste, leukste en handigste producten voor te zetten. 
Ons assortiment wordt alsmaar verder uitgebreid om het winkelplezier in onze webshop verder te vergroten. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Bezoek dan geregeld onze website, Like onze Facebook/Instagram en je blijft overal van op de hoogte!

Het idee.
Alles begint altijd met een goed idee.
Onze drijfveer om te beginnen met Thulia Babyshop is een hele simpele, namelijk dat wij zelf ook ouders zijn van twee prachtige kinderen. In de hectische tijd van het in verwachting zijn van een kind, het krijgen van een kind en het hébben van een kind zul je merken dat er heel veel op je afkomt en dat je terecht komt in de wondere wereld van alle producten die verkrijgbaar zijn op babygebied. Wij hebben dat zelf allemaal mee mogen maken en kwamen er langzaamaan achter dat er zoveel dingen waren die vele malen makkelijker konden. Zóveel producten die wij eerder niet kenden of beter gezegd nooit hebben kunnen vinden in de grote babyjungle. Dat vonden wij zo zonde en daar is het idee voor Thulia Babyshop geboren. 

Met Thulia Babyshop bieden wij daarom alle ouders en ouders-to-be een assortiment aan producten die multi-functioneel, handig en praktisch zijn. Dat onze producten ook nog eens hip, trendy en stijlvol eruit zien is uiteraard mooi meegenomen. 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast worden van onze producten als dat wij dit zelf zijn en we ontvangen heel graag jullie reacties in ons gastenboek.

 

Thulia Babyshop

Maakt het leven van (aanstaande) ouders gemakkelijker!


Bij Thulia Babyshop kun je terecht voor een verrassend assortiment aan producten die het leven van ouders makkelijker en fijner maakt! Dit alles met topservice, altijd gratis verzending, supersnelle levering en duidelijke communicatie.

Contact informatie

Thulia Babyshop
Kievitlaan 12 
3871HD Hoevelaken
+31683548784
info@thulia.nl
 

KvK nummer: 69823456
B.T.W. nummer: NL001756093B28

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Om jouw shopplezier te optimaliseren maakt deze website gebruikt van cookies. We slaan nooit persoonlijke gegevens op.